Rólunk

Építőipari társaságunk 2003-ban alakult, azzal a céllal, hogy a több évtizedes tapasztalatunkat, amit nemzetközi építőipari cégekben szereztünk, saját vállalkozásunkban tudjuk kamatoztatni. Az első időkben a főtevékenység az építőipari tervezés volt, azonban az évek előrehaladtával vállalatunk profiljában – a tervezési feladatokat sem háttérbe szorítva – a kivitelezési munkák kaptak egyre nagyobb hangsúlyt. A korábban megszerzett széles körű szakmai elismertségünknek köszönhetően, még a legnehezebb gazdasági időszakban is társaságunk fejlődése folyamatos és dinamikus maradt. Cégünknek megnyugtató, stabil a gazdasági és pénzügyi helyzete, amit a megújuló Bisnode AAA tanúsítványunk és a NAV Megbízható adózók listáján szereplés is igazol. Munkavállalóinkat folyamatosan foglalkoztatjuk és egyetlen munkahelyet sem kellett megszüntetnünk még a gazdaságilag nehéz időszakokban sem.

Az elmúlt években több sikeres nagyberuházásnak lehettünk részesei, melyek a magyar építész szakmán belül is nagy elismerésnek örvendtek. A közelmúltban lezárult projektek közül is kiemelnénk néhányat, melyek különböző okok miatt voltak számunkra fontosak. Ezen projekteken szárazépítési és felületképzési munkákat végeztünk.

 

Első helyre kívánkozik a Budai várban felújított Karmelita épületegyüttes műemléki rekonstrukciója. Ez a széles nyilvánosság előtt zajlott beruházás szakmai kihívásaival és a helyszín szellemiségével társaságunk épülését segítette.

 

A zöldmezős beruházások között jelentős a Budapest IV. kerületében épült Panoráma Lakópark, ami több innovatív megoldással rendelkezik. A 602 lakás nem csak mennyiségében, de minőségében is kiemelkedik a többi lakópark közül.

 

Budapest egyik frekventált területén, Máriaremete szívében megvalósuló Sarepta Evangélikus Lakóotthon több szempontból is kedves számunkra. A különleges formavilágú épület méltó otthont biztosít a rászorulók számára, miközben építészeti és minőségi szempontból is kimagasló. Ez a kivitelezés hozta meg számunka az első szakmai elismerést, a 2016-ban kapott építőipari nívódíjjal.

 

Szakmai felkészültségünkről Önök is meggyőződhetnek, amennyiben megtekintik az elmúlt években megvalósult munkáink listáját valamint a kiemelt projektjeinkből készült képeket.

Díjak, elismerések

Scroll to top