A cég vezetőségének több évtizedes generál kivitelezésben szerzett szakmai tapasztalata és kialakult jó kapcsolatai révén valósítjuk meg a komplett építési munkákat.

Festés, mázolás

Társaságunk elkötelezett a magas színvonalú festési és mázolási munkákban, köszönhetően a kiváló minőségű anyagoknak és hozzáértő csapatunknak.

Gipszkarton szerelés

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a piacon fellelhető különböző gipszkarton szerkezetek építésében, így az Ön legkülönlegesebb, legmerészebb elképzeléseit is megvalósítjuk.

Álmennyezet építés

A legmodernebb technológiákat alkalmazva számos különböző típusú álmennyezet elkészítését vállaljuk a megrendelők igényei szerint.

Generál kivitelezés

Emellett generál kivitelezéssel is foglalkozunk, mert az iparágban töltött hosszú évek alatt, olyan kapcsolati tőkére tettünk szert, hogy nincs olyan szakterület, ahonnan ne ismernénk a legmegfelelőbb szakembereket, akivel a legjobban elvégezhetők az adott munkák. Egyéb területek: tervezés, költségvetés készítés.

Műszaki tevékenység

Vállaljuk családi házak engedélyezési és kivitelezési terveinek elkészítését, projektek komplett műszaki előkészítését valamint felelős műszaki vezetését.

Scroll to top